John Frieda frizz ease je linija preparata za kosu namijenjena damama koje imaju prirodno talasastu-kovrdžavu kosu, i pomoći će im u borbi protiv suvih krajeva i oštećenja prilikom tretiranja toplotom.

lokne

John Freida Frizz Ease Dream Curls šampon i balzam iz ove kolekcije pravi su spas za neposlušnu kosu koja često umije da se "nakostriješi" u ovom prelaznom periodu kada kiša umije često da nas iznenadi.

Ja ove proizvode koritim već 2-3 mjeseca, preporučila sam ih Ivani, pa je i ona odlučila da proba, tako da će u današnjem videu otkriti i svoje prve utiske, dok vam ja otkrivam i najbrži način da dobijete definisane lokne uz pomoć figara!

Pošto ste to toliko tražili, ja vam otkrivam kako da u par koraka uz pomoć figara dobijete lokne kao iz frizerskog salona. Mokru kosu sam isprskala John Freida sprejom za oblikovanje kose. Osušila sam je fenom jer je bitno da vam kosa prije uvijanja figarom bude potpuno suva.

Tajna ovog spreja je u česticama koje ima u svom sastavu, a koje će biti saveznici vaših lokni tako što će im pomoći da budu lijepo definisane, a da kosa ne trpi dodatna oštećenja.

Kod uvijanja je potrebno da obratite pažnju na dve stvari. Prva je u kom položaju držite figaro i na koju stranu namotavate pramenove, a druga je sama debljina pramenova koje ćete uvijati. Od ta dva faktora zavisi i kakav ćete konačni rezultat dobiti.

Ja uvijek uvijam pramenove na spolja, kako bi lokne koje su napred uokvirile lice. Ovo će posebno lijepo stajati djevojkama koje su stepenasto ošišane. Počinjem sa uvijanjem nekoliko širokih pramenova kako bi frizura imala definiciju koju ćemo doraditi sa još par pramenova sa vrha.

Uvijek kada završim sa uvijanjem osnove, kosu protresem i prođem kroz nju prstima. Lokne nemojte raščešljavati jer ćete postići kontra efekat i umjesto definisanih lokni dobićete pravi čupavi haos.

Sa gornjeg dijela kose uvijam samo nekoliko manjih pramenova što će vizuelno dodati volumen.

Ivani sam preporučila da proba proizvode za oblikovanje - sprej i pjenu. Ono što je ona uradila, jeste da je oprala kosu, blago je prosušila, nanijela John Frieda Frizz Ease Go Curler - sprej za kovrdžanje kose, a zatim nanijela i pjenu iz iste linije (John Freida Frizz Ease Curl Reviver), a nakon toga uvrnula kosu u visoku punđu. Zatim je nekih pola sata zagrijavala i sušila kosu u punđi i potom je pustila. Dobila je blage talase, kosa je ostala lijepo definisana, ali bez otežavanja i utiska slame pod prstima, kakav inače imate nakon korišćenja pjene.

Pogledajte video i otkrijte Tijaninu tajnu za definisane lokne i Ivanine prve utsike o novim proizvodima!