U organizaciji Omladinskog košarkaškog kluba /OKK/ "Leotar" 3. i 4. februara 2018. godine u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju održaće se finalni turnir u kategoriji pionira Košarkaškog saveza Republike Srpske, na koji su se plasirale četiri najbolje ekipe RS.

finalni turnir pioniri rs

Na turniru igraju: KK "Budućnost" iz Bijeljine, KK "Hanters" iz Prijedora, KK "Igokea" iz Aleksandrovca i OKK „Leotar" iz Trebinja.

Sportsko društvo /SD/ "Leotar" je pokrovitelj ovog, možda i najjačeg turnira u posljednih desetak godina u mlađim kategorijama,pa za isti vlada veoma veliko interesovanje u Republici Srpskoj.

Raspored utakmica je sljedeći:

Turnir u subotu u 18.00 časova otvara susret ekipa "Hanters" Prijedor i "Budućnost" Bijeljina, dok u 20.00 časova domaćin "OKK Leotar" dočekuje ekipu "Igokee".

Nedjeljni program u 9.00 časova otvara meč između "Hantersa" i "Leotar".

U 11.00 časova na programu je susret između ekipa "Budućnosti" i "Igokee".

U 14.00 časova sastaju se ekipe "Hanters" i "Igokeee", dok u 16.00 časova domaćin OKK "Leotar" zatvara ovaj prestižni turnir za pionire utakmicom protiv ekipe "Budućnosti".

Ulaz je slobodan, i preostaje nam samo da vas pozovemo da narednog vikenda dođete u Sportsku dvoranu i da podržite buduće košarkaške asove i uživate u bravurama malih, velikih majstora košarke.