OKK "Leotar" ove sezone uspješno nastupa sa svojim mlađim selekcijama. U konkurenciji kadeta i juniora bili regionalni prvaci, a kadeti su na prvenstvu Republike Srpske osvojili treće mjesto i ostvarili plasman na prvenstvo BiH.

Okk leotar.jpg

Kadeti OKK "Leotar" poraženi su od SKK "Student Igokea" iz Aleksandrovca sa 27:75 i KK "Hanters" iz Prijedora sa 70:83, dok je pobijeđena ekipa KK "Sutjeska" iz Foče 75:52.

Juniorska ekipa je na turniru u Višegradu na kojem su igrali još KK "Princip" iz Zvornika, KK "Budućnost BN" iz Bijeljine i KK "Varda" iz Višegrada osvojili prvo mjesto i plasirali se na finalno takmičenje među četiri ekipe Republike Srpske.

Pobijeđene su ekipe KK "Drina Princip" sa 70:58 i KK "Varda" sa 99:69 , a poraženi su od KK "Budućnost BN" rezultatom 88:87.

Ova ekipa ima samo jednog izlaznog igrača iz tog godišta tako da će ta ekipa i dogodine igrati u istom sastavu i od njih se očekuju dobri rezultati.

Inače, među njima su dva reprezentativca Republike Srbije, jedan BiH kao i nekoliko talentovanih dječaka pred kojima je svjetla budućnost.

Sportski direktor OKK "Leotar" Dejan Bodiroga kaže da svi igrači iz mlađih selekcija potiču iz njihove škole košarke, čime se nastavlja kontinuiitet dobrih rezultata.

"Nadam se da ćemo dostojno predstavljati naš grad i Hercegovinu u najljepšem košarkaškom smislu u nastavku takmičenja", rekao je Bodiroga.