Rukometaši "Leotara" ovog vikenda odigrali su dvije utakmice i to u Prijedoru i Kozarskoj Dubici, gdje su poraženi od domaćina.

rukomet-leotar-lokomotiva

U prvoj utakmici poraženi su od ekipe RK "Prijedor" rezultatom 31:23 (13:10). Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno. U drugom poluvremenu nestalo je snage igračima iz Trebinja jer su igrali samo sa osam igrača, pa je rezultat na kraju bio 31:23.

Najviše golova na ovoj utakmici postigli su Bratić 9 i Komnenović 5.

U drugoj utakmici na ovoj mini-turneji Leotar je igrao u Kozarskoj Dubici, gdje je poražen od RK "Kozara MP" iz Kozarske Dubice rezultatom 29:19 (15:7).

Od početka utakmice domaćini su vodili i na kraju zasluženo pobijedili.

Kod igrača trenera Dragiše Koračevića osjetio se umor, jer je u dva dana odigrati dvije utakmice sa osam igrača je puno za ovu veoma mladu ekipu, ali su pokazali veliku borbenost i za njih nije bilo izgubljene lopte.

Kod domaćina najviše golova postigli su G. Stanić , M. Kos i B. Burazor sa 5 golova, a kod gostiju najefikasniji su bili Komnenović sa 11 i Bratić sa 7 pogodaka.

Na ove dvije utakmice su igrali i postigli golove: Spaić 5, Komnenović 16, Mijanović, Ćuzulan 3, Bratić 14, Tasovac 3, Petković, Uljarević 1. Trener: Dragiša Koračević.