15.jpg

Proslavljeni rukometni reprezentativac i član Svjetske rukometne kuće slavnih Dragan Škrbić, posjetio je na treningu rukometaše Leotara i upoznao se sa aktuelnim rukometnim trenutkom u našem gradu.

Legenda beogradske Crvene zvezde poželio je prvotimcima Leotara mnogo sreće i pobjeda u nastavku šampionata i izrazio želju da i naredne takmičarske sezone igraju Evropske utakmice.

U ime rukometaša Leotara na posjeti se zahvalio kapiten Aleksandar Milojević i šef stručnog štaba Dragiša Koraćević.

A da posjeta nekadašnjeg predsjednika Rukometnog saveza Srbije, a sada predsjednika Rukometnog kluba Crvena zvezda nije bila samo protkolarne prirode svjedoči nam i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

„Uvijek je zadovoljstvo ugostiti velike legende srpskog sporta, a da ima mjesta saradnji potvrdila je ova posjeta. Imamo idealne uslove, pogotovo za zimske pripreme i očekujemo da ćemo u tom periodu organizovatii jedan rukometni kamp u Trebinju“, kaže Ćurić.

Za kraj podsjećanje, Dragan Škrbić je igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a u klupskoj karijeri za Crvenu zvezdu, Atletiko Madrid, Ademar Leon, Celje, Nordhorn (2000–2002), a osvojio dvije bronze na svjetskom i jednu na evropskom prvenstvu, Ligu šampiona i EHF kup u dresu Barselone.