U Trebinju je odigrano 10. kolo Grupe 1 - pionirske lige Republike Srpske u odbojci za djevojke u kojoj je OOK "Leotar" pobijedio OK "Leotar" rezultatom 3:0 (25:14, 25:3, 25:4).

ok-leotar-i-okk-leotar

Ovom pobjedom pionirke OOK Leotar osvojile su drugo mjesto u grupi 1 i sa prvoplasirnom ekipom OK Hercegovac" iz Bileće obezbijedile su plasman u dalji krug takmičenja među 16 najboljih ekipa u Republici Srpskoj.

Nastavak ovog dijela biće u februaru sljedeće godine.

Ovih 16 ekipa podijeliće se u četiri grupe sa četiri ekipe i na kraju će pobjednici grupa ići na završni plej of.

Utakmica između dva kluba iz Trebinja bila je interesantna samo u prvom setu, dok su u ostala dva dominirale igračice trenera Miše Pešića.

"Ove djevojčice zajedno sa još tri malo starije djevojke igraju Drugu ligu Republike Srpske i ja sam zadovoljan njihovom igrom", rekao je trener OOK "Leotar" Mišo Pešić.

ook-leotar

On je dodao da je cilj kluba da se u narednom periodu napravi ekipa koja će kroz koju godinu moći da ravnopravno konkuriše za Premijer ligu BiH.

OK "Leotar": Sparavalo, Govedarica, Ćurić, Masleša, Mijović, Kokošar, Prcović, Bakotić, Popović, Vuković, Zelenović, Milović. Trener: Stojan Pavlović.

OOK "Leotar": Masleša, Kukurić, Anđelić, Danilović, Belović, Grujičić, Vujović, Jeremić, M. Zelenović, Mi. Zelenović, Medan. Trener: Mišo Pešić.