U utakmici drugog kola kvalifikacija Kup-a Republike Srpske za odbojkašice u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" ŽOK "Leotar" je pobijedio OK "Leotar" rezultatom 3:0 (25:17, 25:15, 25:20).

Zok i ok leotar.jpg

Novi prvoligaš Republike Srpske je za 60 minuta pobijedio gradskog rivala. Iako utakmica nije imala poseban takmičarski naboj, viđeno je puno lijepih poteza na obje strane.

ŽOK "Leotar" je iskoristio ovu priliku kako bi dao šansu odbojkašicama sa manjom minutažom u posljednjim utakmicama, posebno zbog pripreme za predstojeća školska takmičenja, s obzirom na to da je gotovo čitava pionirska ekipa sastavljena od učenica škole "Vuk Karadžić", te da je Trebinje domaćin regionalnog i republičkog takmičenja za osnovne škole u odbojci, u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske.

Protivnik u trećem kolu biće poznat u narednim danima.

ŽOK "Leotar": Masleša, Čolić, Radović, Deretić, Runjevac, Vujović, Obradović, Ninković, Vulić, Medan, Jeremić, Kukurić. Trener: M. Pešić i M. Mulina.

OK "Leotar": M. Govedarica, N. Govedarica, Popović, Milović, Domazet, Zekenković, Ninković, Šakotić, Prcović, Mijović, Slavić, Kokošar. Trener: S. Pavlović.