U vrtiću ,,Ciciban,, su uvijek neka zanimljiva I kreativna dešavanja, danas su organizovali svečani engleski party i dodjelu diploma za tridesetak mališana, koji su uspješno savladali kurs engleskog jezika u trajanju od jedne školske godine.
Podjela stipendija u Cicibanu
Centar "Cambridge" Trebinje već dugi niz godina organizuje kurseve stranih jezika za sve uzraste, a sa Dječijom igraonicom "Ciciban" saradjuje već devet godina.
Cilj kursa je da djeca razviju pozitivan stav prema učenju engleskog jezika, da sa lakoćom stiču nova znanja o jeziku i kulturi, razvijaju jezičke vještine i navikavaju se na rad u paru i grupi.  Uzbudljivo i bez napora djeca stiču znanja engleskog jezika kroz igru, pjesmu, smjeh u prijatnoj i kreativnoj atmosferi.  Djeca tako učenje ne shvataju kao obavezu, već kao pustolovinu, a poseban akcenat je stavljen na stalnu komunikaciju učenika i predavača. Predavači su profesori sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom u radu sa djecom, uvijek otvoreni za saradnju sa vaspitačima vrtića i roditeljima.
Nastava se izvodi u prilagođenim i dobro opremljenim učionicama, a po programima "Cambridge University Press-a" uz korištenje fleš kartica, postera, audio i video materijala.
Podjela stipendija u Cicibanu U ljetnim mjesecima vrtić ,,Ciciban,, će raditi stalno i otvoren je za svu djecu grada, koja imaju na raspolaganju edukativno kreativne igraonice i radionice, a
koje su prilagođene njihovom uzrastu i .potrebama. Upis je u toku!