Rukometaši "Leotara" pobijedom su se oprostili od svojih navijača u ovoj sezoni, nakon što su danas u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" savladali rukometaše "Bijeljine" rezultatom 40:23 (20:12).

rukomet leotar bijeljina

Gosti su poveli rezultatom 0:1, ali od tog momenta Trebinjci su preuzeliu inicijativu u svoje ruke i zadržali je sve do kraja utakmice. Tokom prvog poluvremena viđena je odlična igra rukometaša Leotara, a na pauzu se otišlo sa osam golova razlike u korist ekipe Dragiše Koraćevića.

U drugom poluvremenu gosti su u potpunosti fizički pali, jer su u Trebinje doputovali samo sa osam igrača, što je Leotar iskoristio i dosta pogodaka je dao iz kontra napada.

Najveća rezultatska razlika tokom utakmice je bila u 57. minutu - 40:20, ali su gosti do kraja meča uspjeli da postignu tri gola za konačnih 40:23.

U redovima domaćina istakli su se golman Savović sa 14 odbrana i Bojović sa 11 postignutih golova, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio Mišić sa šest pogodaka.

Nakon 21. kola Leotar ima 39 bodova i nalazi se na drugom mjestu na tabeli.

U posljednjem kolu Leotar gostuje u Kozarskoj Dubici, gdje će se sastati sa ekipom "Kozare MP".

RK "Leotar": Savović (14 odbrana), Miljanović 1, Komnenović, Bojović 11, Bartolović 9, Kolovrat 2, Milojević 4, Vukalović, Spaić 1, Kapor 1, Šegrt, Inić 7, Uljarević 4, Bratić.

RK "Bijeljina": Lontoš 7 (odbrana), Pantić, Pucar 1, Milutinović 1, Cvijanović 5, Mišić 6, Ristić 5, Todorović 5.