Poligraf trebinje1.jpg

Kandidati za odbornike POLIGRAFA razgovarali su danas sa građanima Trebinja kojima su iznijeli svoje ideje i program na kome će insistirati u lokalnom parlamentu naredne u četiri godine.

“POLIGRAF djeluje projektno i programski sa konkretnim prijedlozima i rješenjima za razvoj Trebinja i Hercegovine. Nikada nismo naš politički rad sveli  na dnevno politikanstvo, strančarenje i prepucavanja oko nebitnih stvari. U fokusu našeg rada su naši sugrađani, i njihovi problemi, te smo sve naše resurse usmjerili na njihovo rješavanje", poručio je nosilac liste Zoran Anđušić.

Prioriteti su stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, rješavanje pitanja mladih i njihovog ostanka i opstanka u Trebinju, kažu u POLIGRAFU i dodaju da mora doći do depolitizacije sistema i davanja prednosti znanju i obrazovanju.

To su ključne stvari koje nas mogu kao narod sačuvati na ovom prostoru. Stručni tim POLIGRAF-a izradio je Plan za razvoj Trebinja sa konkretnim mjerama iz oblasti poljoprivrede, turizma, ekonomije, obrazovanja, zdravstva, ekologije, urbanizma, kulture, sporta, porodice, penzionera, boraca i socijalne zaštite”, istakao je Anđušić.

IMG_20201031_1364.jpg