Starenje kože je sasvim prirodan i normalan proces u životu svakog čovjeka, međutim, nije proces kome se ženska populacija naručito raduje.

joga vjezbe.jpg

Kako bi usporili pojavu bora na licu, morate djelovati prije nego što se one pojave, stoga je period nakon dvadeset i pete godine idealno vrijeme da počnete da razmišljate o dodatnoj njezi vaše kože lica kako bi usporile starenje.

Usporavanje starenja kože lica, nastanak bora ili pak njihovo smanjivanje možete spriječiti na više načina, od kojih je uvijek najpoželjniji onaj prirodni, odnosno u Ivaninom slučaju izvođenje joga vježbi za zatezanje lica, kao i korišćenje Bioten Hyaluronic Gold proizvoda za revitalizaciju kože lica i smanjenje bora. 

Joga za lice je fantastičan i prirodan metod za smanjenje vidljivosti bora kao i zatezanje kože lica koji upražnjava već duži vremenski period.

Zbog njene učinkovitosti, odlučila se da četiri osnovne vježbe podijeli sa vama u nadi da će vam pomoći koliko i njoj.

Prije izvođenja vježbi neophodno je da lice bogato nahranite i hidrirate dnevnom kremom ili serumom koji će dati koži elastičnost, ali i zbog kojih zatezanje kože, tokom izvođenja vježbi, neće našteti vašem licu.

Pogledajte video ispod u kome se nalaze detaljna upustva za izvođenje pomenutih vježbi.