U Trebinju su odigrane utakmice u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji u kojoj je u obje utakmice slavio ŽOK „Leotar“ protiv OK „Leotar“ u seniorskoj sa 3:1, a u pionirskoj sa 3:0.

zok leotar ok leotar

U 5. kolu Druge lige Republike Srpske grupa 4, ŽOK „Leotar“ pobijedio je u gradskom derbiju OK „Leotar“ rezultatom 3:1 (25:17, 25:12, 18:25, 25:20). Ovo je četvrta pobjeda ŽOK koji je do sada pretrpio jedan poraz, a nanijele su OK Leotaru drugi poraz.

U današnjoj utakmici, koja je trajala 1 st i 30 minuta, igračice trenera Muline i Milojevića bolje su odigrale utakmicu od svojih protivnica. U prva dva seta dominirale su parketom dvorane Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

U trećem setu kada su mnogi pomislili da će biti i kraj meča, igračice trenera Ružića zaigrale su daleko bolje i disciplinovanije. Od samog početka su vodile u ovom setu i na kraju ga dobili sa rezultatom 18:25.

U četvrtom setu je bila izjednačena borba do njegove sredine, kada ŽOK „Leotar“ ponovo preuzima inicijativu, odlazi se na pet poena razlike koju je sačuvao do kraja.

ŽOK „Leotar“: Čolić, Krunić, Anđelić, Vučurević, Bjelović, Grujičić, Runjevac, Vujović, Milićević, Kraljević, Jeremić. Treneri: Milenko Mulina i Ognjen Milojević.

OK „Leotar“: Govedarica, T. Čičković, Z. Čičković, Zelenković, Prcović, Klimović, Puhalo, Domazet, Ninković, Jokanović, Polić, Slavić. Trener: Novica Ružić.

U sljedećem kolu ŽOK „Leotar“ u Trebinju dočekuje OK „Velež“ iz Nevesinja koji je bez poraza.

U 5. kolu pionirske lige Republike Srpske grupa 6, ŽOK „Leotar“ je savladao OK „Leotar“ rezultatom 3:0 (25:9, 25:11, 25:14). Ovo je treća pobjeda pionirki ŽOK „Leotar“, a imaju jednu zaostalu utakmicu koju će odigrati u narednom periodu.

Ova pobjeda izvojevana je za manje od 60 minuta.

U ŽOK “Leotaru“ zadovoljni su pobjedom, ali ističu da im je važno da ova djeca stasavaju kroz ovu ligu i da u kadetskoj konkurenciji budu što spremniji i kvalitetniji.

ŽOK „Leotar: M. Masleša, Kukurić, Ponjarac, Milidragović, Danilović, Deretić, Radovanović, Obradović, Ninković, Vulić, Meda. Treneri: Mulina Milenko i Milojević Ognjen.

OK „Leotar“: Zelenković, Milović, Popović, Kokošar, Bakotić, Ćurić, Sparavalo, Mijović, Masleša, Govedarica. Trener: Stojan Pavlović.