Zok leotar.jpg

U 18. kolu Prve lige Republike Srpske u odbojci za žene u Bijeljini je ŽOK "Radnik" poražen od ŽOK "Leotar" 1:3 (25:13, 14:25, 24:26, 14:25). Trebinjke sada imaju po devet pobjeda i poraza i nalaze se na sedmom mjestu na tabeli.

Ekipa Miša Pešića smogla je snage da nakon tri uzastopna poraza pobijedi favorizovanu ekipu Radnika. Utakmica je trajala 146 minuta i to prvi set 23 minuta, drugi 26, treći 33, a četvrti 24 minuta.

Iako su jutros krenule na put dug sedam sati "žokice" su odigrale utakmicu izvanredno i nanijele su poraz ekipi koja zauzima peto mjesto.

Prema riječima trenera Pešića, gradile su samopouzdanje kroz cijeli meč, iako nije sve baš najbolje počelo.

"Domaća ekipa je bolje otvorila utakmicu i povela sa 1:0. U nastavku smo promijenili neke stvari, odigrali puno bolje za izjednačenje. U trećem setu rezultatska klackalica, koja je u velikoj mjeri prelomila meč na našu stranu. Svako je dao svoj doprinos, a u igru su ulazile sve djevojke koje su bile u sastavu. Svako je svojim doprinosom ugradio sebe u pobjedu i ova utakmica je izbacila u prvi plan neke mlađe, kao i one koji zbog virusa nisu puno trenirale u proteklom periodu, ali i one koji su svojim iskustvom dali stabilnost i mirnoću", jasan je bio Pešić.

U narednom kolu u Trebinje dolazi ekipa OK "Libero" iz Bijeljine.

ŽOK "Radnik": Stojiljković, Zekić, Milošević, Erkić, Vuković, Ristić, Damjanović, Sarić, Livopojac, Kovačević, Perić, Cvijetić, Đurić, Mirkanović. Trener: B: Mićić.

ŽOK "Leotar": M. Radović, Kandić, Pejanović, Turanjanin, Vukoje, Mijanović, A. Radović, Albijanić, Đajikć, Berak. Trener: M. Pešić.