Počeo je upis u dječiju igraonicu Ciciban za djecu od 2 do 6 godina.

ciciban logo trebinje

Draga djeco, slatki mališani, dobro došli u Dječiju igraonicu Ciciban.

Kroz igru i učenje, znanja i vještine, zajedno ćemo zaploviti u kreativni svijet mašte i snova, izgraditi srećno i bezbrižno djetinjstvo.

Na raspolaganju imate više učionica-igraonica, koje su opremljene savremenom didaktičkom opremom Pertini, prilagođene vašim potrebama i mogućnostima.

Sa vama se druže učiteljice-vaspitačice koje imaju dugogodišnje pedagoško iskustvo, poštuju vašu privatnost, uvažavaju vaše potrebe, mišljenja i interesovanja. Takođe, podstiču vaš rad i radoznalost kroz razne vidove učenje koje se odvija u manjim grupama.

Edukativno kreativne radionice – bogato osmišljene aktivnosti uz toplu i prijatnu atmosferu su:

dramske radionice

likovne  radionice

izleti i posjete

muzičke radionice

engleske radionice

sportske aktivnosti

mensa TNT

ekološke radionice

montesori radionice

izleti i posjete

produženi školski boravak

psihosocijalne radionice

kulturne manifestacije Određene radionice vode profesori -saradnici, a sve aktivnosti se snimaju i fotografišu, tako da svako dijete u toku školske godine ima pregled svog rada na četiri CD-a.

Naš cilj je da sva djeca budu zadovoljna i srećna, da steknu prve prijatelje, da nauče da vole ljude i prirodu, da uče kroz igru, da se igrajući osjećaju sigurnim i voljenim.

Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto.

Upravo iz ovog malog vrtića su mnoga djeca krenula u školu. I ona su sada predivna djeca, odrasli ljudi, odlični đaci osnovci, srednjoškolci i studenti, koji nas rado posjećuju i pomažu u određenim aktivnostima za javne nastupe.

Svima je već poznato da smo nosioci mnogih nagrada, priznanja i diploma iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta i ekologije u Republici Srpskoj pa i šire i da smo renomirana predškolska ustanova sa tradicijom.

Adresa: Miloša Obilića 2, iznad Kamenog mosta. Telefon broj: 059/224-025.

Poštovani roditelji, dragi prijatelji, hvala vam na ukazanom povjerenju!