U prepunoj bašti restorana "Porto Galo" na obali Trebišnjice mali "Cicibani" priredili su neobičan šarolik program povodom svog 20. rođendana i maskenbala.

ciciban 8.jpg

Trideset i nešto mališana obučenih u raznolike kostime, za koje su se potrudili njihovi roditelji i učiteljice, plesalo je i zabavljalo se sa klovnom Velom u ritmu poznatih dječijih pjesmica.

Njihov maskenbal, koji je pod motom "Baš se lijepo maškarati, igrati, pjevati i zabavljati" svake godine organizuju na kraju školske godine. To nije ona klasična tematska priredba koje Dječija igraonica "Ciciban" radi tokom godine, već neka vrsta opuštanja pod maskom i ritmom muzike.

"Djeci je dato na volju da se zabavljaju zajedno sa animatorom klovnom, a koji ih uvodi u neki drugi svijet zabave. Vidjeli ste ozarenu, veselu i ponosnu djecu, kao i njihove roditelje i prijatelje", rekli su nam iz dječije igraonice "Ciciban".

Uz zanimjivu bakljadu, konfete i vatromet, djeca su dobila diplome za uspješno savladan program rada "Cicibana" i program rada škole stranih jezika "Cerovac".

Da napomenemo, u subotu, 6. jula u 20.00 sati, mali Cicibani  i djeca škole slikanja "Kembriž" imaju likovnu izložbu na 27. Međunarodnom festivalu pozorišta za djecu "Kotor 2019".

ciciban.jpg

ciciban 4.jpg

ciciban 3.jpg

ciciban 2.jpg