U biciklističkoj trci Trebinje-Duži-Trebinje, koju je priredio Biciklistički klub /BK/ "Leotar", učestvovalo je oko 80 takmičara i rekreativaca, koji su prešli stazu dugu 22 kilometra.

biciklisticka trka trebinje 2017

U kategoriji do 20 godina prvi je na cilj stigao Rade Tešanović, pratio ga je Petar Spaić, dok je treći dvotočkaša dovezao Todor Mišković.

biciklisticka trka trebinje 2017

"Super nam je bilo. Prezadovoljan sam kako sam vozio. Nadam se da će ovo postati tradicionalna manifestacija", rekao je Tešanović.

U kategoriji od 20 do 50 godina najbrži je bio Miloš Bodiroga, drugi je bio Marko Ukropina, dok je treći bio Milenko Marinković.

biciklisticka trka trebinje 2017

"Staza je dobra. Imao sam prosjek oko 37 kilometara na sat. Organizacija je odlična", rekao je Bodiroga, koji vozi Ligu BiH i deveti je u državi i 1.210 u svijetu.

U kategoriji preko 50 godina, na cilj je prvi dovezao Blagoje Rosandić, drugi je bio Luka Milojević, dok je treći bio Lazar Gudelj.

biciklisticka trka trebinje 2017

"Ovo smo organizovali prvi put. Želimo da promovišemo sport i zdrav način života i nadamo se da će ovo postati tradicionalna manifestacije sa brojem učesnika koji će iz godine u godinu biti sve veći", rekao je Rosandić, koji je i predsjednik BK "Leotar".

biciklisticka trka trebinje 2017

Trojica najbržih u sve tri kategorije dobili su medalje, diplome i prigodne poklone u vidu biciklističke opreme.

Kod djevojaka najbrže su bile Kristina Gudelj, Marija Pajović i Dušica Gudelj.

najbrze djevojke

Najmlađi biciklista bio je Mitar Mirković kome je uručena medalja, diploma i torta, dok su najstariji bili Mladen Simić i Veljo Ćurić, koji su, uz medalju i diplomu, dobili i mjerač brzine.

najmladji najstariji ucenik

Pokrovitelj manifestacije je Grad Trebinje.

biciklisticka trka trebinje 2017 biciklisticka trka trebinje 2017 biciklisticka trka trebinje 2017