U Dječiju igraonicu "Ciciban" iz Beograda i Peskare iz Italije stigla je vrijedna donacija edukativnih igračaka i didaktičkih pomagala za učenje.

ciciban donacija

Donaciju su "Cicibanu" obezbijedile dvije porodice čiji su korijeni iz Hercegovine. Odlučili su da usreće djecu i učiteljice ove igraonice kako bi se u "Cicibanu" dodatno poboljšao rad sa najmlađim Trebinjcima.

Iako donatori ne žele da se njihova imena pomonju u medijima, u Cicibanu kažu da su ovi ljudi zaslužili da im se javno zahvale, te da će se oni u svemu tome prepoznati.

"Sada smo svi u kontaktu. Obje porodice su nam obećale da će nas posjetiti na ljeto, što nas posebno raduje. Hvala im na ovim donacijama", rekla je učiteljica Željka.

U Cicibanu su oslučili da jedan dio igračaka i edukativnog materijala poklone djeci specijalnog odjeljenje Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj".

ciciban donacija

"Dječija igra je neprocjenjiva za dječije učenje i razvoj. Kroz igru dijete stiče mnoge vještine i znanja. Da bi se dijete pravilno psihofizički razvilo neophodno mu je kvalitetno osmišljeno prostorno uređenje, dobra didaktička sredstva i edukativne igračke. Kao što vidite mi ovo sve zadovoljavamo", navodi učiteljica Milica.

Stručni tim Dječije igraonice "Ciciban" trudi se da djeci prilazi sa puno ljubavi i poštovanja, da im izgrade saopouzdanje, razvilju kreativnost i obezbijede srećno i bezbrižno djetinjstvo.

ciciban donacija