Utakmicama 7. kola nastavljena je Regionalna rukometna liga za kadete u kojoj nastupa i RK "Trebišnjica", a domaćin ovog kola je bio RK "Velež" iz Mostara koji je okupio i ekipe RK "Čelik" iz Nikšića i RK "Iskra" iz Stoca.

rukometasi leotara pobijedili celinac

Trebinjci su zabilježili polovičan uspjeh, ostvarivši po pobjedu i poraz.

Turnir je otvoren utakmicom Mostaraca i Trebinjaca, gdje su domaćini dobro odigrali susret i već na startu stekli osjetniju prednost od četiri gola koju nisu ispuštali, pa su na odmor otišli sa prednosti 8:4.

U nastavku meča, igrači Trebišnjice su promašili nekoliko otvorenih šuteva i kontri kao i dva sedmerca što su domaći rukometaši kaznili i ostvarili su pobjedu 18:11.

U drugom susretu Trebinjaca sa stolačkom "Iskrom" viđena je prava borba sa obje strane jer je poraženi gubio sve šanse za plej of i završni turnir u Herceg-Novom. Igralo se gol za gol pa se na odmor odlatišlo u egalu 8:8.

U nastavku ista slika. Nijedna ekipa nije uspjela da napravi značajniju prednost, da bi u zadnjih deset minuta zahvaljujući raspoloženom golmanu Stojanoviću Trebišnjica slomila otpor Stočana.

Realizovala je nekoliko kontri i polukontri i ostvarila pobjedu 19:14 i upisala dva boda koja je ostavljaju u igri za plej of.

Sljedeći turnir je u Korčuli kada će biti poznati i učesnici plej ofa u Herceg-Novom, gdje će biti razigravanje za konačan plasman. Za igrača turnira proglašen je golman RK "Trebišnjica" Vasilije Stojanović.

RK "Trebišnjica": Stojanović (36 odbrana), Šipova c(10 odbrana), Ratković 5, Mačkić 5, F. Striković 1, Grubačić 2, Mavrić 1, Tomić 1, Kandić 3, Parežanin 6, D. Striković 6, Veraja, Kovač, Striković, N. Tasovac, Grk.