Odigrano je treće kolo Regionalne lige za rukometaše 2000. godište i mlađi u kojoj se takmiči i RK "Trebišnjica" iz našeg grada, koja je ujedno bila i domaćin turnira.

rk trebisnjica

Učestvovali su još RK "Čelik" iz Nikšića, RK "Iskra" iz Stoca i RK "Velež" iz Mostara.

U prvoj utakmici sastali su se "Trebišnjica i "Iskra", gdje su mladi igrači iz našega grada, od prvog minuta, prije svega jakom odbranom, nametnuli jak ritam i gostima jasno stavili do znanja da bodovi ostaju u Trebinju.

Čitavu utakmicu su kontrolisali rezultat gdje je razlika dostizala i 10 golova, pa su svi rukometaši dobili priliku da igraju.

Na kraju i ostvarena pobjeda 22:16.

U drugoj utakmici protiv ekipe RK " Velež", koja je drugoplasirana u ligi, viđena je prava takmičarska utakmica. Trebišnjica je najvećim dijelom susreta bila u vođstvu od 3-4 gola razlike.

U posljednjih 10. minuta Trebinjci su promašili nekoliko zicera, što Mostarci koriste i uspijevaju da izjednače u posljednjoj minuti. Tako da je utakmica i završena neriješenim rezultatom 17:17, što je nakon prikazane igre obje ekipe i najrealniji ishod.

Za igrača turnira proglašen je golman RK "Trebišnjica" Stojanović koji je u obje utakmice imao 40 odbrana.

Naredni turnir je polovinom januara u Korčuli, poslije čega slijedi zimska pauza.

RK "Trebišnjica": Stojanović ,Govedarica, Šarenac, Striković, N.Tasovac 1, Grubačić 4, Ratković 6, Striković 4, Parežanin 6, Kandić 5, Mačkić 12, Kovač 1, Grk 4, Mavrić, Veraja, F. Striković, B.Grubačić.