Mališani iz dječije igraonice "Ciciban" večeras su u hotelu "Leotar" priredili bogat kolaž program povodom majčinog dana, Dana žena, i Cicibanovog 17. rođendana.

ciciban priredba (1)

Velika sala hotela Leotar bila je pretijesna za roditelje i ostale goste koji su došli iz našeg grada i regiona da podrže njihov nastup.

Dvije vaspitne grupe nastupale su zajedno. Predstavili su se prelijepim recitacijama, šaljivim dramatizacijama i veselim muzičkim plesom sa dobro osmišljenom koreografijom. Djeca su izmamila osmijehe kod svih prisutnih, tako da su često nagrađivani velikim aplauzom.

Na kraju veselog programa, koji je trajao sat vremena, djeca su pozvala svoje mame da se pridruže na podijum, i da zajedno zaplešu u ritmu muzike za ples.

Mame su dobile na poklon prelijepe čestitke koje su djeca izrađivala zajedno sa svojim učiteljicama u likovnim radionicama, kao i neizostavni poklon bon Cicibanovih sponzora.

Djeca i osoblje dječije igraonice "Ciciban" javno se zahvalilo svojim sponzorima i prijateljima. Obećali su da će biti još vrijedniji, marljiviji i kreativniji u svome radu, i da će nastaviti promovisati značaj predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

ciciban priredba (1)

ciciban priredba (1) ciciban priredba (1) ciciban priredba (1)