Rukometni klub "Trebišnjica" danas je proslavio krsnu slavu - Mitrovdan i tri godine uspješnog rada na sportskoj sceni kako Trebinja i Republike Srpske, tako i regiona.

rk-trebisnjica-mitrovdan-krsna-slava

Krsnu slavu i godišnjicu danas su proslavili članovi, simpatizeri i prijatelji kluba, koji za sebe kažu da su mala rukometna porodica.

U klubu, sumirajući rezultate proteklog perioda, kažu da su zadovoljni napretkom svojih igrača, ali i ostvarivanjem zacrtanih planova koji se uveliko sprovode u djelo.

Kroz ovaj sportski kolektiv do sada je prošlo preko 250 djece, koja su selektovana u juniore, kadete i pionire, a od ove godine klub ima i selekciju mini rukometaša.

Takmiče se u omladinskim ligama Republike Srpske i BiH, ali u Regionalnoj rukometnoj ligi koja broji deset klubova iz Srpske, BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Prepoznatljivi su kao rijedak klub koji ne naplaćuje članarine svojim članovima, a kao glavni problem svog uspješnog funkcionisanja vide u malom broju termina u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", jer jedino ona ima odgovarajuće dimenzije za kvalitetan rad.