Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Trebinja Gordan Mišeljić osvojio je oko 3.700 glasova, što nije zabilježeno u istoriji ovog, a ni u parlamentima drugih hercegovačkih opština. gordan-miseljic-snsd-trebinje

Iako veliki broj odbornika u lokalnom parlamentu tokom četvorogodišnjeg manadata "prespavaju" u skupštinskim klupama čekajući na kraju mjeseca odbornički dodatak, Mišeljić je rekao da neće biti jedan od tih, naglasivši da će se odreći odborničkog dodatka u korist djece sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko" iz Trebinja.

Ističući da ga raduje što je dobio povjerenje tolikog broja svojih sugrađana, Mišeljić je poručio da će u svakom trenutku imati na umu broj glasova koje je dobio na lokalnim izborima.

"Shvatio sam to kao ozbiljnu poruku da su moji sugrađani prepoznali da sam čovjek iz naroda, zbog čega ću, kao što sam i ranije obećao, nastojati da budem njihov glas u parlamentu", rekao je Mišeljić Srni.

On kaže da će u razgovoru i druženju sa običnim čovjekom - u gradu i na selu, nastojati da prepozna njihove potrebe i probleme, te da ih prezentuje u Skupštini grada i da se za njih bori na mjestu gdje mogu da budu riješeni.

Mišeljić je prvi put kandidat za odbornika u Skupštini grada, a građani ga znaju i kao veoma stručnog rukovodioca koji funkciju direktora Hidrolektrana na Trebišnjici /HET/ uspješno obavlja već dvije godine.