U Podgorici je nastavljena Regionalna liga za rukometaše u kojoj se takmiči i RK "Trebišnjica", koja je postigla polovičan uspjeh, jednu pobjedu i jedan poraz.

rk trebisnjica regionalna liga

U prvoj utakmici rukometaši iz Trebinja su odmjerili snagu sa Rukometnom akademijom Đukanović iz Tuzi i izgubili 19:18, poluvrijeme 10:6. Kadeti iz Tuzi bolje su se snašli na početku utakmice i prednost od četiri gola držali su do kraja poluvremena.

Nastavkom drugog poluvremena Trebinjci su igrali daleko angažovanije i ušlo se u uzbudljivu završnicu u kojoj se bolje snalaze rukometaši Akademije Đukanović i u posljednjoj sekundi postižu pogodak.

Na taj način ovaj uzbudljivi meč završen je porazom RK Trebišnjica 19:18.

U drugom susretu rukometaši iz našega grada igrali su sa Rukometnom akademijom Đukanović iz Podgorice i pobijedili sa 24:23.

Za razliku od prvog meča sreća je bila na strani Trebinjaca koji su trideset sekundi prije kraja utakmice postigli pobjedonosni pogodak.

Ovom pobjedom RK Trebišnjica osvojila je dva boda.

Sljedeći turnir se održava u Korčuli za 15 dana.

RK "Trebišnjica": Petković, Pljevaljčić, Gudelj, Šipovac, Ćuzulan 8, Rosandić 2, S. Tasovac 2, Ambulija 13, Antelj, Grk 1, Parežanin 3, Striković 1, Perišić 7, Gugolj 1, Benderać, Kandić 3, A.Tasovac 1.