Nastavljena je Regionalna liga za kadete u rukometu gdje učestvuje i RK "Trebišnjica", a ovog puta takmičenje je održano u Mostaru. Osim organizatora RK "Velež", učestvovala je ekipa RK "Čelik" iz Nikšića, RK "Iskra" iz Stoca i RK "Trebišnjica" iz Trebinja.

rk trebisnjica

Ovoga puta rukometaši iz našega grada vratili su se kući sa punim plijenom, jer su u dvije utakmice ostvarili pobjede i na svoj konto uknjižili nova četiri boda.

Turnir su otvorili rukometaši iz Trebinja protiv RK Iskra i trijumfovali rezultatom 25:17. Bila je to utakmica u kojoj se pobjednik znao od početka, a mladi Trebinjci su prikazali svoj raskošan talenat.

U posljednjoj utakmici na turniru RK Trebišnjica odmjerila je snage sa domaćinom turnira RK Velež i nakon uzbudljive i neizvjesne borbe slavili rezultatom 17:15.

S obzirom na to da su u januaru odradili samo nekoliko treninga, Trebinjci su u Mostaru ostavili dobar utisak i zadovoljni su ostvarenim rezultatima u gradu na Neretvi. Na ovom turniru šansu su dobili rukometaši koji imaju manju minutažu i u potpunosti su opravdali ukazano povjerenje.

Sljedeći turnir prema kalendaru održava se za 15 dana u Stocu.

RK "Trebišnjica": Šipovac, Petković, Bokić 1, G. Kovač, B. Kovač, Ninković 1, Ratković 1, Ambulija 15, Ćuzulan 8, Rosandić 6, Perišić 5, Tasovac 2, Kandić 2, Gugolj 1.