Presli je 182 centimetara duga njemačka doga, koji je zbog svoje plašljivosti uprkos nevjerovatnoj veličini dobio nadimak Skubi Du. Iako je težak 82 kilograma, ovaj pas se plaši gotovo svega.

presli pas

Njegova vlasnica Sara Beret (47) iz Engleske kaže da se Presli užasno plaši malih pasa i da uvijek pobjegne kada ih vidi i sakrije se od njih. Ovaj ogroman pas ima čak i jastuk koji nosi sa sobom po kući da se ne bi plašio.

- Presli je definitivno Skubi Du iz stvarnog života. On se plaši svega, pogotovo malih pasa i plastičnih flaša. Tako je stidljiv i plašljiv, jednom je u parku pobjegao od vesti terijera koji je deset puta manji od njega. Nije htio da se vrati dok taj pas nije otišao. Njegova narav uopšte nije u skladu sa njegovom veličinom - priča Preslijeva vlasnica.

Ono što definitivno oduševljava ljude kada je u pitanju Presli je njegova dobroćudna narav. Iako se djeca uplaše kada ga vide zbog njegove veličine, on je bezbroj puta pokazao koliko je nježan, pogotovo sa mališanima koji bi prišli da ga pomaze.

- Presli je pravi pas za krilo, iako je pretežak za to. Dovoljno je samo da ga nahranite i umiljavaće vam se po cijeli dan - priča njegova vlasnica.