Fudbaleri Leotara odigraće sutra /7. novembar/ utakmicu 14. kola Prve lige Republike Srpske, gdje će na Policama dočekati ekipu Slobode iz Novog Grada.

fk leotar

Trener plavo-bijelih Rajko Mičeta kaže da je ovo utakmica sezone za njegove momke, ističući da je Sloboda ekipa koja u srpskoj ligi spada među najbolje.

"Oni su na početku istakli kandidaturu za najviši plasman. Ipak, mene ohrabruje da mi u posljednja tri meča ne znamo za poraz, a primili smo i jedan gol u zadnjim sekundama u Šamcu protiv Borca", kaže Mičeta za TrebinjeLive.info.

On je istakao da je cijela ekipa na okupu, napominjući da će od danas mrežu Leotara ponovo čuvati Mladen Kukrika, koji se vratio iz Kanade.

"Nadam se da će sutra svojim dobrim odbranama uspjeti da sačuva svoj gol, kao i da će i ostali igrači dati svoj puni doprinos da napravimo dobar rezultat", rekao je Mičeta, dodajući da po prvi put od početka sezone može da računa na sve igrače.

U posljednjih nekoliko kola fudbaleri Leotara pružili su dobru igru, što je dodatna pozivnica za navijače da svojim navijanjem bodre ekipu sa Polica.
Utakmica počinje u 13.30 sati.