Rukometni klub "Trebišnjica" je u sljedeću kalendarsku godinu ušao sa ambicijama da kvalitet rada podigne na još veći nivo, a poslije obavljene prozivke igrača izvršeno je i njihovo selektiranje po svim starosnim kategorijama.

rk trebisnjica

Oformljene su sve selekcije po godištima počevši od godišta 2004., 2005., 2002., 2003., 2000., 2001., 1999. i 1998., a radi ostvarivanja što boljih rezultata, kvalitetnijeg rada, kao i individualnog napretka igrača svaka selekcija ima posebne termine treninga.
Početkom septembra u Trebinju je održan i sastanak Upravnog odbora Regionalne lige koja će ove takmičarske sezone poprimiti drugačiju formu takmičenja, a u kojoj će se takmičiti i RK "Trebišnjica".

Igraće se po berger sistemu, dvokružno svako sa svakim, a završni turnir u trajanju od dva dana održaće se u Metkoviću. Liga je u svojoj premijernoj sezoni doživjela uspjeh tako da su zahtjeve za učešće podnijeli klubovi ne samo iz BiH, već i iz Srbije i Makedonije.

"Liga je proširena za dva kluba iz BiH, dok će se zahtjevi klubova iz Srbije i Makedonije naknadno razmotriti. Treba napomenuti da je UO Lige na dobrom putu da nađe sponzora", kažu u RK Trebišnjica.

Iz ovog trebinjskog sportskog kolektiva pozivaju sve zainteresovane osnovce da im se pridruže, jer je njihova želja, a i politika kluba, omasovljavanje i popularizacija rukometa i stvaranje igrača iz sopstvene škole, kao i da se djeca sklone sa ulice, da se u njima stvori zdrav takmičarski duh, te sportske i ljudske ličnosti.