NA FESTIVALU U KOTORU Ciciban i Kembridž predstavili radove mladih talenata

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 14. 07. 2015. - 11:22h

Kako Kotorani vole reći u šali: „Evo nama pozorišta, družina, slikara, muzičara i drugih malih umjetnika, dolaze u naš grad preko sedam mora i sedam gora na druženje i zabavu“.

ciciban i kembridz festival kotor 2015

Tako su i na ovim festivalskim danima „Kotor 2015,“ imali prilike da se sa njima druže naši mladi talenti Hercegovine, djeca iz dječije igraonice „Ciciban“ Trebinje i djeca iz škole slikanje „Cambridge“ iz Trebinja, Bileće, Nevesinja i Gacka, a sve u pratnji i pod okriljem svojih profesora i stručnih saradnika – Vere Milošević, Jovanke Bakmaz, Tatjane Topalović, Sandre Cumbo, Jelene Glogovac Savić i Dragana Batinića.

Oni su zajedno izložili oko sto deset likovnih radova, a sa sobom su vodili i mladu violinistkinju i velikog talenta iz Muzičke škole Trebinje, a koja je osvojila mnoge nagrade i priznanja na takmičenjima širom države – Anju Dučić.

U Kotoru su se predstavili još i članovi KUD „Vladimir Gaćinović“ iz Bileće sa igrama iz Hercegovine.

Ova svečanost odvijala se na Trgu Svetog Luke i Nikole u Starom gradu u Kotoru, a divno gostoprimstvo i ručak za sve učesnike priredila im je Crkvena pravoslavna opština grada Kotora.

Likovnu izložbu na 23. Međunarodnom kotorskom festivalu otvorile su Tatjana Topalović, voditelj škole slikanja „Cambridge“ i Jovanka Bakmaz, dugogodišnji saradnik Kotorskog festivala, voditelj kulturnih manifestacija u igraonici „Ciciban“ i vaspitačica vrtića „Naša radost“.

ciciban i kembridz festival kotor 2015

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja