FOTO VIJEST Cicibanima uručene diplome „Kembridž centra“ iz Trebinja

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 16. 06. 2015. - 20:52h

Dječija igraonica „Ciciban“ je jedna od prvih vaspitnih ustanova koja je u svoj redovni program uvela i školicu engleskog jezika, a sve u saradnji sa školom stranih jezika „Kembridž“.

dodjela diploma ciciban kembridz

Svoj završni ogledni čas djeca su imali u Art galeriji „Atanasije Popović“ u Trebinju, gdje su kroz igru, pjesmu i glumu pokazali  zavidno znanje za njihov uzrast. Svako dijete je nagrađeno za svoj rad i trud tokom školske godine, a dobili su i diplomu „Kembridž centra“ Trebinje.

Učiteljice iz vrtića Ciciban i profesorica engleskog jezika iz „Kembridž centra“ rekle su za naš portal da su djeca vrlo brzo usvojila složen jezički sistem, kao i da im to koristi za bolju koncentraciju, komunikaciju i sticanje jezičke sposobnosti i vještina.

Sva djeca svijeta prolaze kroz iste faze usvajanja govora i jezika, i kako u predlingvističkoj fazi progovaraju glasovima koji pripadaju svim jezicima. Sva su djeca različita pa tako svako dijete različito i usvaja. U Cicibanu postoje odlični uslovi za rad sa djecom, a rad se svodi na učenje kroz igru, ples, glumu i slikanje.

Da napomenemo, i ove godine početkom mjeseca jula djeca iz vrtića „Ciciban“ učestvuju na Međunarodnom dječijem kotorskom festivalu – Kotor Art 2015.

Poželimo im lijepo druženje i uspješnu likovnu izložbu.

dodjela diploma ciciban kembridz

dodjela diploma ciciban kembridz

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja