Dječija igraonica "Ciciban" je jedna od prvih vaspitnih ustanova koja je u svoj redovni program uvela i školicu engleskog jezika, a sve u saradnji sa školom stranih jezika "Kembridž".

dodjela diploma ciciban kembridz

Svoj završni ogledni čas djeca su imali u Art galeriji "Atanasije Popović" u Trebinju, gdje su kroz igru, pjesmu i glumu pokazali  zavidno znanje za njihov uzrast. Svako dijete je nagrađeno za svoj rad i trud tokom školske godine, a dobili su i diplomu "Kembridž centra" Trebinje.
Učiteljice iz vrtića Ciciban i profesorica engleskog jezika iz "Kembridž centra" rekle su za naš portal da su djeca vrlo brzo usvojila složen jezički sistem, kao i da im to koristi za bolju koncentraciju, komunikaciju i sticanje jezičke sposobnosti i vještina.

Sva djeca svijeta prolaze kroz iste faze usvajanja govora i jezika, i kako u predlingvističkoj fazi progovaraju glasovima koji pripadaju svim jezicima. Sva su djeca različita pa tako svako dijete različito i usvaja. U Cicibanu postoje odlični uslovi za rad sa djecom, a rad se svodi na učenje kroz igru, ples, glumu i slikanje.

Da napomenemo, i ove godine početkom mjeseca jula djeca iz vrtića "Ciciban" učestvuju na Međunarodnom dječijem kotorskom festivalu - Kotor Art 2015.
Poželimo im lijepo druženje i uspješnu likovnu izložbu.

dodjela diploma ciciban kembridz

dodjela diploma ciciban kembridz