Nakon tri gostujuća poraza u Drugoj ligi RS grupa "Istok", rukometaši "Trebišnjice" pobijeduili su danas u Trebinju RK "Višegrad" rezultatom 40:34, poluvrijeme 18:13.

rk trebisnjica

Gosti su dobro počeli utakmicu i sve do 11. minuta bili su u prednosti, kada domaćini prelaze u vođstvo i zadržavaju ga do kraja utakmice.

Najveća vrijednost današnje utakmice je što su mladi igrači pokazali da se na njih može računati i u budućnosti, a da se sa domaćim mladim snagama može dosta uraditi i da valja u njih ulagati, jer će se to višestruko isplatiti.

Nakon meča najbolji akter današnje utakmice Miljan Antunović za TrebinjeLive.info je rekao: "Nakon prve pobjede nadamo se dobrom nastavku i očekujemo da ćemo ući u Prvu ligu RS što nam je i cilj, ali i da stvorimo što širu bazu igrača u mlađim kategorijama. Današnjom igrom sam prezadovoljan, jer su mladi igrači danas dobro odigrali, a u nastavku prvenstva nadam se da će biti još bolji.

U sljedećem kolu dolazi u Trebinje dolazi ekipa RK "Glasinac", a Trebinjci očekujem pobjedu ali i podršku navijača, koja nije ni dans nije izostala.

RK "Trebišnjica": S: Gugolj. Bojović 3, Ćuzulan 1, Ninković 8, Perišić, Bokić, Ambulija 11, Valentić, A. Gugolj, Antunović 14, Tasovac, Pljevaljčić, Arsić 3, Šipovac, Kandić. Trener: M.Tasovac.

RK "Višegrad": Jovanović, Radović 4, Krstić, Tripković 1, Lakić 8, Obradović 12, Todorović1, Perišić 8, Pjevčević. Trener: Č. Guzina.