Sigurno da niste jedini kome je dosta svakodnevnog stajanja za šporetom i pripremanja obroka.

ketering

Moderne domaćice su pronašle način da izbjegnu kuvanje, a da uvijek imaju svjež obrok za svoju porodicu. Sigurno se pitate kako. Vrlo jednostavno, samo jednim pozivom možete obezbijediti ručak koji će biti podjednako ukusan kao da ste ga sami pripremili, a da pri tom ne provedete ni minut u kuhinji.

Ketering za svaki dan

Zahvaljujući postojanju ketering službi pripremanje hrane je znatno olakšano. Kako se iz dana u dan pojavljuje sve više firmi koje se bave keteringom, tako i cijene usluga pripremanja hrane na ovaj način padaju, pa je danas ketering praktično postao dostupan svima, bez obzira na platežnu moć. Mala je razlika u količini novca potrebnog za pripremanje hrane kod kuće, i  hrane poručene iz ketering službe. Zbog toga se sve više žena opredjeljuje za svakodnevno poručivanje hrane putem keteringa. Pored pristupačnih cijena ketering kuće se mogu pohvaliti i visokim kvalitetom pripremljene hrane. Ukus i aranžman jela nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kada jednom osjetite sve prednosti keteringa shvatićete da je potpuno besmisleno provoditi sate i sate u kuhinji. Pomoću keteringa izbjeći ćete i mirise od kuvanja hrane u kosi. Poručite ketering, a vrijeme koje biste potrošili na pripremanje ručka posvetite sebi.

Ručak na poslu

Sa pojavom ketering službi firme su se vrlo brzo dosjetile kako da povećaju zadovoljstvo svojih radnika. Na hiljade obroka dnevno bude pripremljeno i isporučeno u kantine različitih preduzeća. Na taj način radnici svakodnevno dobijaju ručak dok su na poslu. Najčešće su to u pitanju kuvana jela. Kako zadovoljan radnik ima i veću produktivnost na poslu, tako ketering u mnogome doprinosi uspjehu pojedinih preduzeća. Mnoge velike kompanje kod nas su se opredijelile za ovakav način obezbjeđivanja obroka za svoje zaposlene. Proslava uz ketering

Ketering je danas postao ustaljeni način obezbjeđivanja hrane za svečanosti različitog tipa. Bilo da pravite vjenčanje, krštenje, proslavu rođendana ili žurku, ketering služba će umjesto Vas pripremiti kompletno posluženje. Dostava se obavlja u tačno dogovoreno vrijeme, na mjesto proslave događaja. Ketering je od davno prestao biti luksuz koji su samo pojedinci mogli priuštiti sebi, danas je ketering potreba.