Danas se u dječijoj igraonici “Ciciban” čula vesela pjesma i zvon zvončića. Djeca pjevaju, igraju i vesele se dolasku Djeda Mraza koji dolazi iz daleke Laponije sa punom vrećom poklona.

paketici za djecu u cicibanu

Oni su cijelu godinu bili vrijedni i radni, slušali svoje roditelje i učiteljice. Svečano su uredili svoje učionice, okitili jelke, napravili novogodišnje čestitke i čokoladnu tortu za Djeda Mraza.

Radosti nije bilo kraja kada se on pojavio pješke, ove godine nije došao sa irvasima, jer nije bilo snijega. Bez obzira na to, oni su svi zajedno napravili veselu žurku uz paljenje vatrometa i prskalica, a potom su uručeni pokloni.

Ispratili su ga sa osmijehom i pokazali mu put ka drugim vrtićima i domovima, da i njhovi drugari dobiju poklone.

Kako saznajemo iz ove vaspitno-obrazovne ustanove, u petak 27. decembra 2013. godine, u 10.00  časova, u prostorijama Pošte Trebinje, Djed Mraz će uručiti još poklona djeci Cicibana, jer su poslali najljepša pisma i crteže na objavljeni konkurs.

paketici za djecu u cicibanu

U ponedjeljak, 30. decembra u 12.00 časova, u vrtiću, mališani imaju lutkarsku pozorišnu predstavu, dok je u utorak zakazan doček Dječije Nove godine.

Za najradosniji praznik Božić, djeca će u “Cicibanu” na Badnji dan dobiti božićne paketiće.

U Novoj 2014. godini očekuje ih puno rada, igre, učenja i javnih nastupa.

“Mali Cicibani neka Vam je sve sa srećom, želi Vam portal TebinjeLive!".

paketici za djecu u cicibanu