I u 49. godini izgleda zanosno i to bez mnogo muke. Atraktivna Monika Beliči kaže da vježba samo povremeno - sebe voli da vidi u formi, ali zastupa stav da nije mašina. Saznajte i šta poznata Italijanka misli o ženama koje ne rađaju, kao i zašto stalno nosi crno. zgodna monika beluci

O DJECI Iako je i sama majka, slavna glumica je podržala žene koje ne žele da imaju djecu.
- Bila bih razočarana da nemam djecu, ali dame koje neće da preuzmu roditeljsku ulogu ne treba osuđivati. Imam puno prijateljica koji nemaju djecu i srećne su. Biti žena ne znači samo imati decu. Ali ja sam morala da prođem kroz to iskustvo -  izjavila je za časopis "Style".

Objasnila je i zašto je postala majka tek u ranim četrdesetim.

- Uvijek kasno radim stvari, jer moram da osjećam da je pravo vrijeme. Sigurna sam da ima sjajnih 20-godišnjih majki, ali ja tad nisam bila spremna za djecu. Sada se osećam drugačije. Mogu da budem s djecom bez osećaja da gubim nešto.

VJEŽBANJE

- Počela sam da vježbam kada sam rodila Leonia. Ne volim da vježbati svaki dan, a ni ne pazim stalno šta jedem. Nisam mašina i ne umijem da se programiram, a ne moram ni da budem premršava.

CRNINA

- Crna je moja omiljena boja. Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odjevni predmet. Osim toga ako se ugojim lakše mi je da nosim crno.

PAMET I LJEPOTA

Inteligenciju i samopouzdanje Monica smatra važnim kao i fizičku ljepotu.

- Ljepota je problem ako ste glupi, ali ne i ako znate da je iskoristite. Znam mnoge lijepe ljude, ali njihovi životi su strašni, jer im nije jasno da nije važno kako izgledaju, nego kako se osjećaju.