Dječija igraonica "Ciciban" u saradnji sa Školom slikanja "Kembridž" i ove godine će učestvovati na Međunarodnom 21. KOTORSKOM FESTIVALU POZORIŠTA.

kotorski festival pozorista 2013

Trebinjci će se sa svojim radovima predstaviti  2. jula 2013. godine u 19:30 časova, na Trgu svetog Luke u Starom gradu Kotora, sa likovnom izložbom pod nazivom "MLADI TALENTI HERCEGOVINE".

Na ovom 21. Dječijem festivalu u Kotoru učestvuju djeca iz 20 zemalja.
Dvije kulturno-obrazovne ustanove iz Trebinja imaće priliku da prezentuju ljepote i turističke destinacije Hercegovine. U pretprogramu, kao gosti, učestvovaće i dvoje djece iz Muzičke škole Trebinje, Anja Dučić i Matija Tučić - violine.

Likovnu izložbu otvoriće direktor Festivala gospodin Pejaković, direktorica "Cicibana" gospođa Bakmaz i direktorica Škole  "Kembridž" gospođa Milošević.

Malim "Cicibanima", koji ulaze u četrnaestu godinu svoga uspješnog rada i koji su prepoznatljivi sa svojom neobičnom kreativnošću, ovo će biti peti nastup.
Predstavljali su se sa muzičkim i dramskim radionicama, a zadnje dvije godine učestvuju sa likovnim.

Škola slikanja "Kembridž" Trebinje, Bileća, Nevesinje i Gacko ima dugu tradiciju likovnog stvaralaštva. Nosioci su mnogih nagrada na državnim i republičkim takmičenjima, a obuhvata djecu od vrtića do srednje škole.

Likovna postavka trajaće nekoliko dana na predivnom Trgu svetog Luke i u porti crkve svetog Nikole. Prošle godine, njihova likovna postavka, zadivila je sve posjetioce, a nadamo se da će i ove godine i zato im poželimo sreću.

Srećno vam bilo mladi talenti Hercegovine, želi vam portal TrebinjeLive.