Portal TrebinjeLive donosi Vam intervju sa prošlogodišnjom pobjednicom manifestacije  Miss istočne Hercegovine 2011., Glorijom Vujičić. O njenom iskustvu, takmičenju i kako se osjeća u ulozi Miss istočne Hercegovine, razgovarala je Sunčica Pešić.

foto:facebook foto:facebook

Koliko se tvoj život promijenio u proteklih godinu dana, od kada si postala Miss Istočne Hercegovine? Pa promijenio se dosta, sada sam samouvjerenija i zrelija. Smatram da me je cijela ova priča podstakla da dosta ulažem u sebe i u svoje znanje.

Da li ovo takmičenje po tebi ima neke mane? Nisam nikakvih loših iskustava imala, osim što je meni lično veliki problem bio taj što sam morala da se odreknem omiljene hrane i slatkiša.

Šta bi savjetovala mladim kandidatkinjama koje su se prijavile za Izbor za Miss Istočne Hercegovine 2013.?  Savjetujem im da se slobodno prijave ukoliko imaju lijepo lice i figuru. Da budu uvijek vesele, komunikativne, da uvijek slijede neki svoj cilj, bez obzira na druge priče.

Kako te danas dugari u školi gledaju, da li ti se dive ili zavide? Pa pravi prijatelji su mi bili uvijek podrška pa i sada.