Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Trebinjska auto-slalom trka okupila 60 vozača (Foto)

U Trebinju je po prvi put održana međunarodna auto-slalom trka Centralne evropske zone (CEZ), koja se boduje i za prvenstva BiH i Republike Srpske, koja je okupila oko 60 vozača iz ovog dijela Evrope.

auto slalom trka trebinje (7).JPG

Učesnici su se takmičili u tri grupe i devet klasa.

„Staza je duga 1.250 metara, sa deset šikana. Malo je zahtjevna, ali je asfalt dobar i učesnici su zadovoljni“, rekao je sekretar Auto-moto karting kluba „Leotar“ Maksim Milinić.

Na trebinjskom auto-slalomu učestvovao je Mario Barović iz auto kluba „Župa dubrovačka“ iz Dubrovnika, višestruki šampion u skoro svim auto disciplinama.

auto slalom trka trebinje (1).JPG

„Moj automobil je 'fićo' sa motorom od motocikla 'suzuki'. Kolega Austrijanac je jako brz takođe, a mislim da nam je podjednako staza bila zahtjevna – ponešto odgovara mom, a nešto drugo njegovom automobilu", kazao je Barović.

Jedina dama na auto slalomu je Daliborka Vučinić iz Trebinja. Iako joj je ovo prva trka - ne priznaje da se sportovi dijele na muške i ženske.

auto slalom trka trebinje (2).JPG

Plasman joj, kaže, nije bitan, već su joj druženje i adrenalin kad se stisne gas dovoljna motivacija za učešće.

Najboljim su u večernjim satima dodijeljene nagrade.

Auto-slalom trku  organizovali su Auto-moto karting klub „Leotar“, Auto-moto saveza Republike Srpske i Sportski auto-moto savez RS.

Pokrovitelj takmičenja je Grad Trebinje.

auto slalom trka trebinje (6).JPG

auto slalom trka trebinje (3).JPG

auto slalom trka trebinje (4).JPG

auto slalom trka trebinje (5).JPG

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja