auto slalom trka trebinja 2021 pobjednici (4).JPG

Dodjelom medalja i pehara završena je 6. trka auto-slalom Trebinje 2021. Pobjednik u ekipnom plasmanu je AKK "Magnum" iz Istočnog Sarajeva sa 60 bodova, a drugo mjesto osvojio je AMKK "Leotar" sa istim brojem bodova, dok je treće mjesto osvojio AMD "Laktaši".

U generalnom plasmanu prvo mjesto osvojio je Davor Sikima iz AKK "Magnum" iz Istočnog Sarajevo, drugo mjesto je osvojio Vučko Bašić, a treći je Mitar Nedić - obojica članovi Leotara.

Trebinjci su u klasi 1 osvojili dva prva mjesta i to Miloš Lečić i Igor Milutinović. U klasi 4 domaći takmičar Drago Pikula osvojio je prvo mjesto. U klasi 5 drugoplasirani je bio Željko Petijević, a trećeplasirani Dušan Ćaćić - članovi AMKK Leotar. U klasi 6 treće mjesto osvojio je Trebinjac Veljko Ilijić. Domaći takmičar Marko Ateljević bio je najbolji u klasi 7. U klasi 8 dominirali su domaći takmičari jer su sva tri prva mjesta osvojili oni i to prvi je Vučko Bašić, drugi Mitar Nedić, a treći Stefan Milinić.

auto slalom trka trebinja 2021 pobjednici (1).JPG

U grupi "Serija kup Grada" drugoplasirani je Milan Šebek, a trećeplasirani je Dušan Kisa iz AKK Leotar.

U ženskoj konkurenciji drugo mjesto osvojila je Daliborka Vučinić.

Prema riječima Draga Pikule, trka je bila fenomenalna i kolege su vozile dobro, ali me je poslužila sreća.

"Ona prati hrabre i idemo dalje", poručio je Pikula.

auto slalom trka trebinja 2021 pobjednici (2).JPG

Član AKK Leotar Vučko Bašić je istakao da je bilo malo turbulentno za njega jer auto nije išlo onako kako je želio, ali je opet zadovoljan.

Auto-slalom trku organizovali su Auto-moto i karting klub Leotar i Auto-moto savez Republike Srpske. Učestvovalo je oko 50 takmičara iz Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

auto slalom trka trebinja 2021 pobjednici (3).JPG