Nova godina je tu iza ćoška i vjerujemo da vas već i te kako hvata praznična euforija, da ste okitili ili samo što niste svoju novogodišnju jelku, planirate poklone koje ćete ispod nje staviti, kao i kakve ćete poslastice spremati za svečanu trpezu.

novogodisnja dekoracija (1)

Na svaku od pomenutih tema smo se već potrudili da vam damo naše prijedloge, a sada je na tapet došla i dekoracija doma.

U današnjem tutorijalu Ivana i ja vam otkrivamo 3 brze, lake i jednostavne, a više nego efektne dekoracije koje možete napraviti očas posla i to sve uz dobru zabavu! Moramo priznati da smo imale malu pomoć Canon Creative Park-a, jednog fantastično kreativnog online mjesta gdje možete pronaći pregršt ideja kako za praznične dane, tako i za rođendane i sve ostale vrste proslava.

Mi smo odlučile da uz njegovu pomoć napravimo rekvizite za fotkanje, kao i jako dekorativnu 3d zvijezdu koju možete okačiti na prozor, jelku ili jednostavno spustiti ispod nje. A tu je i ukrasna mini jelka od vunice koja je bukvalno priča za sebe!

Da ne dužimo dalje, pogledajte video snimak i saznajte kako da napravite ove jednostavne dekoracije za toplinu vašeg doma u prazničnim danima pred nama.