Da li je i vas kao i nas uhvatila želja da nešto promijenite u domu, da dodate neki novi detalj, osvježite izgled prostorija nekom sitnicom?

polica, jastucnica, svijecnjak

Ako je odgovor potvrdan, na pravom ste mjestu! U današnjem videu otkrivamo vam čak tri ideje da brzo, lako i uz minimalan trošak napravite dekorativne predmete i osvježite izgled bilo koje prostorije u vašem domu.

Ivana i Jela su nedavno napravile vintidž policu od merdevina, a Jela je u međuvremenu odlučila i da napravi jastučnicu od majice, kao i geometrijski ukras koji može poslužiti kao vaza, svijećnjak ili nešto treće, po vašoj želji!

Policu smo napravili od merdevina i dvije osb ploče. Praktična je jer pomjeranjem krakova merdevina možete da mijenjate njenu visinu, takođe možete i da stavite duže osb ploče i na taj način prilagodite policu svojim potrebama.

Jastučnice možete da radite u nebrojeno varijacija u dizajnu i bojama i gotovo svaki mjesec mijenjate izgled svoje sofe, garniture, fotelje ili kreveta.

Geometrijski ukrasi su u posljednje vrijeme jako popularni kada je dekoracija enterijera u pitanju. Ovaj možete da koristite kao svijećnjak, kao vazu ili u bilo koju drugu dekorativnu svrhu koja vam se dopadne.

Pogledajte video snimak sa uputstvom i saznajte koliko je sve lako!