Mnogobrojni ljubitelji pjesme uživali su u muzici na skalinama u Kršu, gdje je Bajro Baka Planjanin sa svojim prijateljima priredio jednoipočaovni koncert, izvodeći numera koje su tipične za Trebinje i ambijent gdje je nastup održan.

Baka koncert

Ovo je prvi koncert ovakvog oblika u Kršu, gdje su, uz Bajra, nastupali Dragan Milović Ćelo, Nebojša Buha, Zoran Vukašinović i Igor Planjanin.

"Iz mog Krša su izlazili najbolji muzičari i zato smo priredili koncert fine muzike na, kako sam vidio, oduševljenje publike", rekao je Baka, dodajući da se nada će ova manifestacija prerasti u tradiciju.

On je kazao da je ovaj događaj veoma važan za grad, te da očekuje da ubuduće dobije punu podršku nadležnih gradskih organa.

"Krš ne bih mijenjao ni za jedan kvart u gradu", ponosno kaže Baka, dodajući da će u narednom periodu biti pokrenuta i akcija da se ovo naselje "dovede u red", kako bi moglo da postane i svojevrsna turistička atrakcija.

Navodi da je najviše srećan jer se vraća duh starog Krša i da su za organizovanje ove manifestacije zaslužne i njegove komšije iz ovog naselja.

Baka koncert

Koncert je protekao u prelijepoj atmosferi, prekidan u više navrata dugotrajnim aplauzom publike.

baka, ines i igor planjanin