Koncertom Nenada  Milosavljevića, poznatiji kao Neša Galija, u bašti "Platani", večeras je počelo Kulturno ljeto pod platanima, koje je okupilo veliki broj zaljubljenika i poštovalaca pjesama grupe "Galija".

neso galija koncert trebinje

Ređale su popularne pjesme kantautora i frontmena ove popularne niške grupe poput "Dodirni me", "Na tvojim usnama", "Pravo slavlje", "Digni ruku", "Stare trube"...

Govoreći o koncertu u Trebinju, Galija kaže da se uvijek lijepo osjeća u gradu pod Leotarom, jer je on lijep, kao i ljudi koji u njemu žive.

"Ovo što radim je nešto što je ocrtalo moju ličnost i to je put kojim sam prolazio svih ovih godina", naveo je Galija, koji je u više navrata prekidan gromoglasnim aplauzom trebinjske publike.

Rekao je da čovjek ne bi bio čovjek ako se ne bi trudio da svijet oko sebe učini boljim, što "Galija" iz godine u godini čini i tako već četiri decenije.

Galija je najavio da će u septembru ili oktobru svjetlost dana ugledati i novi album, u kome je pozajmio i stihove nekih poznatih pjesnika poput Matije Bećkovića, Pera Zupca, Milorada Mitrovića...

Koncert je priredila bašta hotela "Platana".

platani kulturno ljeto