Igračice ŽRK "Leotar" odigrale su danas u okviru Amaterske regionalne lige utakmicu sa RK "Lokomotiva" iz Mostara i izgubile rezultatom 36:22, poluvrijeme 20:9.

Rukometasice leotara

 Utakmica je bila izjednačena samo u prvih sedam minuta do rezultata 3:3, a nakon toga gošće za dvanaest minuta postižu skor 9:0. Od tada pa sve do kraja utakmice igračice iz Mostara su bile u prednosti, a najveća razlika bila je bila četrnaest golova - 36:22.

Nakon utakmice, trener Leotara Zdravko Komnenović istakao je da su Mostarke bile favorizovana ekipa, jer je su njegove izabranice relativno podmlađen sastav.

"U ligi Republike Srpske, a i u Regionalnoj ligi postižemo dobre rezultate, ali se danas teško bilo izboriti za dobar rezultat. Djevojke su bile borbene, angažovane, trudile su se i dale su sve od sebe. Na ovoj utakmici nije igrala Dragana Boro, ali mlade igračice su se do posljednjeg trenutka borile. Trud i zalaganje igračica podstrek su i za dalji rad, kao i dokaz da ova generacija vrijedi", kazao je Komnenović.

ŽRK "Leotar": Radžo, Anastasija Anđušić, Kurajica 1, Čabrilo 2, Anđela Anđušić 4, Crnogorac 4, Perotić 3, Jegdić 5, Ubiparip, Begenišić, Mucović 1, Pravica, Gaćina 2. Trener: Zdravko Komnenović.

RK "Lokomotiva": Dalila Lerić, Serdarević 11, Orahovac 6, Helebić 3, Zečić, Điho, Puce, Melisa Lerić 3, Nejla Žuštra, Demić 13, Šejla Žuštra. Trener Nemanja Bulić.