Na jednom veb oglasniku u BiH, jutros je postavljen oglas gdje određeni Zvorničanin prodaje sina, a pravi i kompenzaciju za bukova drva.

prodaje sina

Prema opisu koji se našao na ovom oglasu, uviđa se da sin spava do podne, sminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kaficu sa starijim djevojkama i tetkicama, kad dođe kući istušira se, ponovo jede i tako u krug...

Povremeno se odaziva na ime Dejan  ili nadimak Kriger, ljuti se kad ga zovu Putko... Ostavljen je i broj telefona.

U prilogi oglasa se nalaze i fotografije.

Detalji oglasa:

Prodajem sina debila ili poklanjam nekom ko ce moci da ga izdrzava.
Kratak opis ARTIKLA: Spava do podne, jede, sminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim devojkama i tetkicama, dodje kuci istusira se PONOVO JEDE, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim devojkama od sebe, dodje ujutru u 5 ofucan ko lovacka kuja, I OPET JEDE i tako sve u krug.
Nece nista da radi jedino sto zna je da trazi koju marku za dopunu, kafu i cigare. Nije puno naporan jer je retko kod kuce. Od skole ima srednju, ja platio Siceru da prodje vise puta izbacivan zavrsio u odeljnju sa pet ucenika, zabranjeno mu bilo i na maturu doci. Dobro vidi, dobro cuje, starije slabo postuje, ku**ev*t voli se svadjati, uziva se napiti i traziti batina, p... u dusi nema m... jak samo na jeziku PS: drzite ga treznog sve ce biti u redu.

Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuce ja bi doplatio samo da ga moje oci ne vide.
Povremeno se odaziva na ime Dejan ili nadimak Kriger, ljuti se kad ga zovu Putko...