Divna modna priča između Severine i Aleksandre Dojčinović koja traje dugi niz godina, dobila je svoj nastavak i u najnovijoj Lei Lou kolekciji, koju je dizajnerica predstavila na netom održanom Bipa Fashion. Hr Cruise Collectionu u Zagrebu.

Seve Lei Lou

Naime, baš kao i za lanjsku cruise kolekciju, i ove je uloga zaštitnog lica povjerena prelijepoj splitskoj pjevačici koja je, zbog svoje zaigranosti modnim igrama bez granica, i inače utjelovljenje savršene Lei Lou cure, a najnovija kampanja to samo još jednom potvrđuje.

U ovoj sjajnoj i jedinstvenoj modnoj priči s potpisom, Severina je zablistala u ljetnim kreacijama koje su sve, samo nisu svakidašnje, ponajprije zbog igre krojevima, koji opet prizivaju neka romantičnija, prošla vremena, a koja su ovaj put dodatno naglašena volanima i točkicama, dok je prizvuk romantike opet dobiven čipkom, bilo u detaljima na pamučnim tkaninama ili u kompletu, i to na haljinama čija dužina, baš kao nekad, ne prelazi koljeno.

A kako i priliči ljetu, u kolekciji koja je već dostupna u Lei Lou trgovinama u Zagrebu i Splitu, nema mjesta tamnim, a ovaj put ni za Aleksandru karakterističnim pastelnim nijansama, već prevladavaju žarki tonovi ružičaste i neon zelene, no najveće su iznenađenje svakako haljine izrađene od - vune.

Dizajnerica, koja obožava istraživati nove tkanine i pomicati granicu kvalitete svojih proizvoda, ovaj je put to postigla materijalom koji je kod nas nepravedno zapostavljen u ljetnim vremenima, iako su još naši stari znali da ona zimi grije, dok na najvećim vrućinama daje upravo suprotan - efekt hlađenja. Sve je to rezultiralo divnim haljinama, koje će sigurno biti zvijezde mnogih ljetnih večeri ove sezone.

Seve Lei Lou Seve Lei Lou