U Doboju je proteklog vikenda održano Prvenstvo RS u karateu za poletarce, pionire i nade uz ućešće 25 klubova sa oko 300 takmičara.

prvenstvo rs u karateu doboj 2013

KBS Trebinje je nastupio sa 15 sportista koji su prethodno ostvarili plasman na Regionalnom takmičenju. Sportisti KBS su u pojedinačnom i ekipnom plasmanu osvojili 13 medalja od toga 5 zlatnih,2 srebrene i 6 bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili u borbama: Spaić Rastko poletarac - 32 kg, Miljković Igor poletarac - 34 kg, Jeremić Lana nada - 45 kg, Ekipno tim mlađi pioniri (Miljković Igor, Spaić Rastko i Šuković Marko), Tim stariji pioniri (Miljković Marko, Krunić Marko, Tasovac Dejan).

Srebrene medalje su osvojili: Kosjerina Vasilije kate pojedinačno za starije pionire i tim muške nade(Vuković Tripo,Kuljić Igor i Milić Milovan).

Bronzane medalje su osvojili: Spaić Rastko u katama pojedinačno za poletarce,Vuković Tripo u borbama stariji pioniri - 45 kg, Miletić Tamara nada - 45 kg, Ćurić Anja nada - 45 kg, Milić Milovan nada - 50 kg, i tim ženske nade ( Milidrag Ana, Miletić Tamara i Jeremić Lana).Najuspješniji pojedinci su Spaić Rastko sa 2 zlatne i 1 bronzanom medaljom i Miljković Igor sa 2 zlatne medalje.