Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević, danas je priredio prijem za uspješne privrednike našeg grada, vinariju "Petijević" i Pčelarsku zadrugu "Žalfija".

prijem za petijevica i zalfiju

Vučurević je ovom prilikom trebinjskim privrednicima dodijelio zahvalnice za doprinos u razvoju vinarstva i vinskog turizma, odnosno za doprinos u razvoju pčelarstva u gradu Trebinju.

"G-din Ranko Petijević je u prošloj godini ostvario značajne turističke rezultate, a prije svega u promociji vinarstva i saradnji sa dubrovačkim, budvanskim i hercegnovskim tur-operaterima. Ova saradnja je doprinijela, pored promocije njegovih vina, i ukupnoj promociji trebinjske turističke ponude" istakao je Vučurević i dodao "Žalfija je jedna od najsavremenijih pčelarskih zadruga, koja posjeduje opremu za dezinfekciju voska, kao i laboratoriju za pakovanje meda i pčelinjih proizvoda. Grad će im i u narednom periodu pružiti svu neophodnu pomoć i saradnju".

prijem za petijevica i zalfiju

Gradonačelnik je na današnjem prijemu istakao i da će u narednom periodu doći do izrade novih brošura, tj. turističkih prospekata, kao i filmova u kojima će  Trebinje, pored turističke ponude, predstaviti i prevredne potencijale na engleskom, njemačkom, francuskom i ruskom jeziku.