Povodom otvaranja novih prostorija Fakulteta za proizvodnju i menadžment, gradonačelnik Trebinja dr Dobroslav Ćuk primio je danas rukovodstvo ove visokoškolske ustanove, na čelu sa dekanom Prof. dr. Radom Ivankovićem.

Ivankovic i Cuk

U narednih nekoliko mjeseci na fakultetu će biti instalisana najsavremenija CNC laboratorija, kao i nova informatička oprema, čime će biti stvoreni preduslovi za upis studenata na novi studijski program – Industrijsko inžinjerstvo za energetiku, usklađen sa standardima Evropske Unije.

Prostorije namjenjene osavremenjavanju studijskog programa, u zgradi nekadašnje kasarne su trenutno u fazi rekonstrukcije, a po završetku radova očekuje se upis novih studenata koji će biti finansirani iz budžeta.
Kao i proteklih godina, uspješna saradnja Fakulteta za proizvodnju i menadžment sa Gradskom upravom se nastavlja i prema riječima gradonačelnika, sve visokoškolske ustanove u gradu Trebinju mogu očekivati podršku u daljem radu.

"Na ovaj način Fakultet za proizvodnju i menadžment, obezbjeđuje dodatni kvalitet i komfor u visokoškolskom obrazovanju", istakao je gradonačelnik Trebinja i zahvalio dekanu Prof. dr Radu Ivankoviću na dosadašnjem doprinosu u oblasti visokog školstva.

Dekan fakulteta je ocjenio današnji sastanak kao izuzetno konstruktivan i operativan, kao i da je dodatna smjernica za dalji razvoj grada. Opština Trebinje