Glumica Jovana Balašević, mlađa ćerka Đorđa Balaševića, čeka prvo dete sa bivšim predsednikom Skupštine grada Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem. jovana balasevic

Lepa Đoletova kći, koja od marta ove godine ne krije ljubav sa novosadskim političarom   već je nekoliko meseci u drugom stanju.
Kada smo je pozvali za komentar Jovana se zahvalila na čestitkama i rekla:
- Ja sam na odmoru, ne želim bilo šta da komentarišem - rekla je glumica.

I dok se budući roditelji odmaraju u Hrvatskoj, Jovanina majka Olivera Balašević je za „Blic“ potvrdila glasine i istakla da je ovo lepa vest za porodicu.

- Da, Jovana jeste u drugom stanju i to nas je sve obradovalo. Ta vest ipak nije nikakva senzacija za novinske naslove, već porodična stvar - rekla je kratko Olivera.

I dok ženski deo porodice Balašević intimu čuva u porodičnim okvirima, radosnu vest je otkrio budući deda Đorđe Blašević i to na koncertu u Opatiji.

Đole je najavljujući pesmu “Neki novi klinci” otkrio jednu lepu vest. Krenule su mu i suze… Rekao je publici da ih je okupio, kao što se u američkim filmovima okuplja rodbina, da im saopšti važnu vest.

Kod Balaševića u kuću za Novu godinu neće doći samo Deda Mraz, rekao je, a ni on više neće biti sa najvećim stomakom u porodici jer Jovana je trudna. BLIC