Danas je načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk upriličio prijem za primarijusa mr farmacije Zoricu Tasovac, vlasnika apoteka „Beladona“ iz Trebinja.

Prijem za Zoricu TasovacPovod prijemu bilo je priznanje koje je ova mlada preduzetna žene dobila krajem marta ove godine.

Naime, Privredna komora RS, na izboru najuspješnijih u privredi Srpske u 2011. godini, Zorici Tasovac iz Trebinja dodjelila je priznanje za doprinos razvoju ženskog preduzetništva.

Čestitajući postignuti uspjeh, načelnik Opštine Trebinje je izrazio zadovoljstvo, što i u teškim ekonomskim uslovima, neke trebinjske firme iskazuju usjeh u radu.

Prijem za Zoricu TasovacZorica Tasovac zahvalila se načelnu Opštine na prijemu i napomenula da je nagrada ujedno i priznanje njenoj porodici, saradnicima i kolega koji rade u ovoj profesiji

„Zahvaljujem se načelniku Opštine prijemu, jer je to znak da je prepoznat kvalitetan rad. I samo priznanje Privredne komore RS je potvrda toga. Ova nagrada je ujedno priznanje i mojoj porodici i mojim saradnicima iz firme, kao i svim kolegama koji rade u ovoj profesiji“ istakla je Zorica Tasovac za TrebinjeLive

Firma „Beladona“ djeluje od 1996. godine, a trenutno ima tri apoteke u Trebinju i zapošljava deset radnika.