Ana Nikolić završila je snimanje spota za novu pesmu "Baksuz" u kom uz nju glumi plesač Tristan Templa. U provokativnom videu Ana je pokazalla svoje plesačko umeće,a Tristan je inače ranije radio sa Bijonse i Kajli Minog. Tokom snimanja spota napravljen je set "vrućih" fotografija, a Ana nam je otkrila kako njen verenik nije bio ljubomoran na zgodnog mladića.

- On apsolutno razume da je u pitanju posao. Gluma je sastavni deo šou biznisa, mi smo snimali spot i tu nema ničeg što bi moglo pogrešno da se shvati - kaže Ana Nikolić.

- Tristan i ja smo snimali na lokaciji u blizini Pančevačkog mosta ceo jedan dan. Odlično smo se slagali. Rekao mi je kako sam mnogo bolja plesačica od Bijonse i Kajli Minog - rekla je Ana.

Ana Nikolic I Tristan je imao samo reči hvale za našu Anu:
- Ona je izvanredna devojka. Vedra je i raspoložena čak i kada se naporno radi ceo dan. Voleo bih da sledeće godine sa svojom plesačkom grupom dođem u Beograd i budem gost na njenom prvom solističkom koncertu - rekao je brodvejski plesač, koji je sarađivao sa nekim od najpopularnijih pevačica današnjice, poput Bijonse i Kajli Minog.

Promocija spota za pesmu "Baksuze" biće održana na splavu "Bolivud" 4. jula. BLIC